Meer informatie over deze woning

Ligging
Buggenhout
Bouwjaar
1960
KI
€ 2.663
Bewoonbaar
751 m²
Perceel
14967 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Verwarming
Open haard, Condensatieketel, Warmtepomp, Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES18SDS2203

Laat u betoveren door deze unieke eigendom, gelegen in een oase van rust en groen. Een pand waar u binnen komt in een chique, uitnodigende en warme sfeer. Helemaal zen, waar binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Waar men vanaf de eerste moment wordt meegenomen in een oase van groen en weidse zichten. Een rustgevende en natuurlijke sfeer met een oogstrelend oog voor de Balinese wereld.

Dankzij haar 2 weides (met een totale grondoppervlakte van 14967 m²) met aparte toegang achteraan de eigendom kan u elke dag wakker worden met de paarden in uw achtertuin. Als kers op de taart beschikt deze eigendom over een apart eikenhouten bijgebouw dat momenteel wordt gebruikt als kantoorruimte. Ziet u het toch nog groter met meer visibilteit aan de straatzijde? Zelfs dat kan. Want de naastgelegen grond (vandaag deel uitmakend van de tuin met een straatbreedte van 22 meter) geeft u de mogelijkheid om nog een ware uitbouw te doen aan de zijkant. Denk maar aan een privé-praktijk, een zichtbaar kantoor, …

Kortom bent u op zoek naar een eigendom discreet is aan de voorzijde en haar volledig potentieel prijs geeft aan de achterzijde? Mogelijkheid tot verkoop in aandelen. Bel dan zeker voor meer informatie naar Caroline +32 495 55 74 98 of caroline@1stquality.be.

.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder