Meer informatie over deze woning

Ligging
Quarrata
Bouwjaar
1980
Bewoonbaar
507 m²
Perceel
5845 m²
Aantal slaapkamers
8
Verwarming
LPG met voorbereiding voor elektrische warmtepomp
Referentie
RES77CR1909

Sasso Regino is een nieuw gebouwde boerderij (met in 2015 vier volledig gerenoveerde appartementen) ondergedompeld in het groene Toscaanse platteland, op slechts een steenworp afstand van de mooiste kunststeden zoals Florence, Pisa, Rome, Lucca. .

Naast het hoofdgebouw (actueel ingericht als op te frissen woning met een bewoonbare oppervlakte van 220 m² ) zijn er vier verschillende appartementen aanwezig met elks hun eigen woonkamer, volledig ingerichte keuken met toestellen, aparte slaapkamer(s), badkamer en douchekamer. Alle appartementen zijn voorzien van een TV en een wasmachine.

Elk appartement beschikt over een terras van +- 18 m².

De eigendom heeft een legio aan mogelijkheden: B&B, Hotel, Restaurant, Events, …. en is schitterend gelegen: met zicht over de olijfboomgaarden en het prachtige landschap van Pistoia in volle privacy!

De actuele eigenaar doet de uitbating van sassoreginro sinds 2016 en heeft een boeking.com score van 8,7.

Alle nutsvoorzieningen zijn gesplitst (water, EK & verwarming), aanwezigheid van 1 waterput. Het zwembad met whirlpool is nieuw aangelegd in 2015 en beschikt tevens over een aparte buitenkeuken met mogelijkheid voor het bakken van pizza’s.

Aanwezigheid van een buitendouche, en een aparte zomerbar met eetruimte. Er zijn twee parkeerplaatsen aanwezig: één op het domein zelf (ter hoogte van de appartementen) en één aan de inkom van het domein (voor dagbezoekers van het zwembad en/of zomerbar).

De verkoop omvat inclusief alle roerende goederen in de vier appartementen (niet van de woonst). EPC woning in aanvraag.

Meer gedetailleerde informatie beschikbaar op aanvraag via caroline@1stquality.be of 0495 55 74 98.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder