Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
1937
EPC score
344
KI
€ 1.219
Bewoonbaar
325 m²
Perceel
2682 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Verwarming
Open haard, Condensatieketel
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Lwag
Referentie
RES43CR2206

Wonen en thuis werken gaan hand in hand in deze charmante en instapklare open bebouwing met apart bijgebouw van 139 m² groot. Een eigendom die u verrast vanaf het moment u door de poort wandelt. Het is pas dan dat de ware beleving tot uiting komt.

Een mooie gezellige locatie op een steenworp van winkels, uitvalswegen, onderwijs, restaurants, … en toch badend in een groene omgeving met zicht op een bosgebied.

Bovendien ondergaat de eigendom een ware metamorfose in de overgang van de winter naar de zomer. Het wordt op slag een plek om tot rust te komen. Een plaats waar de buitenruimte centraal staat. Een beleving in het teken van puur ‘genieten’.

Deze woning is hét ideale pand voor iedereen die op zoek is naar een plaats waar ze voldoende ruimte hebben om wonen en werken te combineren, voor mensen die op zoek zijn naar een woning met atelier-ruimte of zelfs voor iemand die enkele oldtimers wil stallen.

Kortom, deze polyvalente eigendom leent zich tot een legio aan mogelijkheden. Benieuwd naar meer? Bel Caroline voor meer informatie op 0495 55 74 98 of mail naar caroline@1stquality.be

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder